Outdoor-Guiden.dk

Vingaver og DHL stafet løbetøj til det årlige udendørsevent hos MarkOn

Mange danske virksomheder går sundheden i forkøbet og tilmelder sig en af landets DHL stafetter. MarkOn tilbyder løbetøj, så I bliver set. Få logo på sportstøj, og deltag i DHL stafetten eller andre sportsbegivenheder. De tilbyder dog også en lang række af andre services. Vingaver og merchandise med logo samt firmatøj er alle ting, de kan sørge for til jer. Når det engang bliver jul igen, så bestil også årets firmajulegaver på markon.as. Gaveregn er et glimrende bud på en firmagave, som alle bliver glade for. Læs om dette koncept på hjemmesiden.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Vingave - En universal type gave, der altid vækker glæde

Hvis man skal forkæles, så er en vingave altid et hit. De gives i mange anledninger, fordi vin er den perfekte gave til så mange begivenheder og så mange typer personer. En vingave kan f.eks. egne sig til jubilæum på arbejdspladsen. Den kan gives som tak til kunder og til forretningspartnere. En vingave er også fænomenal til salgskonkurrencer for at give en belønning for det ekstra veludførte arbejde. Der er masser af muligheder at vælge imellem, når man arbejder sammen med en specialist som MarkOn, der ved alt om vin. De kan rådgive dig, så du får bestilt den rette vingave. Tøv ikke med at kontakte en medarbejder fra siden, og bliv præsenteret for de mange muligheder i vingaver.

Bestil løbetøj med logo på som tryk til DHL stafet og andre løb via www.markon.as

Nu begynder planlægningen, og virksomheder samt medarbejdere er igen ved at glæde sig til DHL stafet. Det er måske kombinationen af det sportslige og festlige, der gør dette event så eftertragtet. MarkOn tilbyder skræddersyet løbetøj til DHL stafet. Også dem, som ikke er løbeglade, kan sagtens få en hyggelig dag i fællesskab med gode kollegaer. Følelsen bliver mere unik, hvis man har matchende løbetøj med firmaets navn og logo. Derfor vælger mange virksomheder at kontakte leverandører som MarkOn, der fremstiller løbetøj med tryk til DHL stafet. Du er velkommen til at ringe for at høre mere om løbetøjet, så I kan blive 100 % klar og parat til dette års DHL stafet.