Outdoor-Guiden.dk

Stanley termokander og Zippo lightere online på effektlageret.dk

Med en Zippo lighter har man en letanvendelig og multifunktionel lighter, der er god at tage med ud i vildmarken, skoven etc., når man skal tænde ild under sikre forhold. En anden god følgesvend på vandreturen er en Stanley termokande, der gør det muligt at nyde kaffe, selvom man er langt væk fra sin elkedel. Du finder også mange andre værdifulde ting til outdoor på effektlageret.dk.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Med en Zippo lighter får man den kendte kvalitet

Vi kender alle lyden fra en Zippo lighter. Mærket er ikke nyt. Nogle Zippo lightere er derfor også passeret videre fra generation til generation. Det er fordi, at firmaet blev etableret tilbage i 1932. Mærket er gået hen og blevet legendarisk. De har selvfølgelig produceret mange modeller, og Effektlageret sælger flere af slagsen. Køb Zippo lightere i kromlook, sort matte m.m. Du behøver heller ikke at kigge længere end effektlageret.dk for at købe lightergas til din Zippo lighter. Bestil også ekstra væger og lightervæske. Skal stenen udskiftes? Eller har du brug for en speciel brænder til håndvarmer? Så er www.effektlageret.dk leveringsdygtig med det, du søger efter. Lighterne fra Zippo er elskede, og når man første gang har haft en i hånden, forstår man godt, hvorfor mærket har været relevant i næsten 100 år.

Den traditionelle Stanley termokande

En anden ægte klassiker til outdoorentusiasterne er Stanley og deres termokander. Ja, de slår endda Zippo med at have været et firma helt siden 1913. De er elskede også uden for USA’s grænser for pålideligheden. Med en Stanley termokande har man et stykke ægte kvalitet, som er robust i designet, og som holder væsken tæt. Kvaliteten er ikke til at sætte en finger på. Med 25 års garanti behøver du ikke at have de mindste bekymringer, fordi Stanley termokander er designet til at blive brugt. Selvom du ofte tager en weekend i shelter eller længere væk, kommer du ikke til at skulle udskifte din Stanley termokande. Den holder og holder, gang på gang.