Outdoor-Guiden.dk

Playmobil, ungdomsspil og udendørs legetøj fra www.legebyen.dk

Serien Playmobil Family Fun er fantastisk! Ja, den er ikke så mærkeligt sjov for hele familien. Sæt dig ned sammen med dit barn eller dine børn, og hyg jer med denne anerkendte serie. Hos Legebyen.dk sælger de også et bredt sortiment i ungdomsspil. Det hele handler dog ikke om indendørs fornøjelser, men du finder også en masse til udendørs leg. Det gælder både leg i haven, på stranden etc.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Serien Playmobil Family Fun og flere andre fra mærket

Legebyen.dk og deres udvalg fra Playmobil Family Fun er værd at bemærke. Det handler om en sommerferie i det fri ved eksotiske destinationer. Du kan bestille alle pakkerne på www.legebyen.dk. Prøver du at samle dem alle? Køb både Playmobil Family Fun med koalaer, alpakaer og løveindhegning. Du finder selvfølgelig også de populære alligatorer med unger samt køretøjer, du også kan tage med ud på terrassen for at lege med. Der er simpelthen noget for alle i serien Family Fun fra Playmobil. Klik forbi www.legebyen.dk, og se alle de spændende produkter. De sælger også flodhest med unge, flamingoer og elefanter. Køb bil med kanoanhænger samt den fedeste bungalow med pool! Der er få (hvis nogen) danske webshops, der kan matche Legebyen.dk inden for Playmobil, der også byder på serier som Pirates, Fairies og Dollhouse. Du er måske også interesseret i Country og Julekalender? Eller hvad med Knights og Action, som selvfølgelig også sælges hos denne legetøjsbutik online?

Kig på ungdomsspil (8-12 år)

Gå på opdagelse i ungdomsspil online. Hos Legebyen.dk leveres både Mastermind og LynHistorier. Køb Afrikas Stjerne og 6 Nimmt. Ungdomsspil hos Legebyen.dk betyder spil, der er henvendt til 8-12 år. Eller nærmere betegnet, som er sjove for denne aldersgruppe. Det betyder derfor også, at mange af disse spil er fantastiske for ældre. De kan give timevis af underholdning med familien. Du finder alle typer ungdomsspil - nye såvel som ældre. Spar penge på Agricola, ALGA og Azul. Vælg Battle Sheep og klassiske Backgammon. Kigger du efter udendørsspil til unge? Så klik også forbi www.legebyen.dk nu.