Outdoor-Guiden.dk

Mofibo Reader cover og Philips EverPlay Bluetooth højtaler hos eBookReader.dk

Bestil Mofibo Reader covers og trådløse Bluetooth højtalere hos eBookReader.dk. De forhandler også den nye Onyx BOOX Poke 3 samt et stort udvalg af Kindle ebogslæsere til gode priser. Tag din ebogslæser med dig overalt - også ud i naturen.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Mofibo Reader cover - Beskyt din ebogslæser, når du er ude i naturen

Et Mofibo Reader cover er perfekt til den læseglade person, som ønsket et flot cover eller sleeve. I kategorien finder du et stort sortiment af covers til 6 tommer Mofibo Readers. Køb klassiske vintage covers til din ebogslæser, eller vælg et stilfuldt sleeve. Et godt cover skal både være beskyttende og være i et design, som du synes om. Se også de smarte neopren sleeves hos eBookReader.dk, der også sælger ekstra tynde sleeves i høj kvalitet. Uanset dine behov, så kan eBookReader.dk hjælpe med at finde et kompatibelt Mofibo Reader cover.

Tag god lyd med overalt med en trådløs Bluetooth højtaler

Køb trådløse Bluetooth højtalere til tablet, mobiltelefon og ebogslæser. På www.ebookreader.dk finder du Philips EverPlay, der er en trådløs Bluetooth højtaler, som kan anvendes med mange typer apparater. Få den store lyd med dig overalt i den lille, kompakte Philips EverPlay. Den er handy med en smart USB strop. Tag højtaleren med dig overalt - en tur i parken, ud i skoven eller ned til stranden. Philips EverPlay er en trådløs Bluetooth højtaler, der giver frihed. Den understøtter Bluetooth forbindelse op til hele 30 meter. Hvis du er interesseret i Philips EverPlay højtaleren og har behov for rådgivning, så står eBookReader.dk til din rådighed.

Hvis du godt kan lide at gå på jagt, fiske eller blot nyde naturen, så kræver det ordentligt udstyr. Det er også vigtigt at tage noget underholdning med i ventetiden. Her er en ebogslæser perfekt, og hos eBookReader.dk finder du fantastiske modeller fra Kindle, Onyx og andre producenter. Køb også trådløse Bluetooth højtalere og Mofibo Reader covers, der beskytter din tablet, når du er på farten. Philips EverPlay kan give musikalsk underholdning, selvom du er langt væk fra civilisationen.