Outdoor-Guiden.dk

Løbeudstyr og cykelholdere til OnePlus - Gode priser

Av-Cables.dk er til dig, der leder efter mobil tilbehør, både til OnePlus, Huawei og iPhone. Spar penge på udstyr til sport, opladere, biltilbehør og meget mere. Køb også Chromecast for ultimativ hjemmeunderholdning og tusindvis af andre ting.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

OnePlus tilbehør til cykel, løb m.m. hos Av-Cables.dk

OnePlus har skabt smartphones til stor glæde for mange danske brugere. Hvis du er en af de heldige ejer af sådan en mobiltelefon, så besøg www.av-cables.dk. De sørger for tilbehør til alle modellerne. Køb f.eks. mobil tilbehør til OnePlus 9 Pro og Nord N10. Efter du har klikket på din smartphone, kommer alt udstyret frem. Av-Cables.dk fører et kæmpe udvalg af OnePlus mobil tilbehør til hver eneste. Det gælder også til de sportsinteresserede, som benytter deres mobiltelefon til udendørsaktiviteter. Få prisgaranti på løbearmbånd og løbebælter til OnePlus. Køb vandtætte tasker til kanoturen og holdere til cyklen. Du kan både brug din OnePlus mobil som GPS og musikafspiller, hvis du har det rette tilbehør til at tage med på cykelturen, løbeturen etc. Den er også uundværlig på den lange vandretur. Har du brug for en powerbank, så du kan lade din mobiltelefon op væk hjemmefra? Disse findes naturligvis også blandt udvalget.

Stream nemt - bestil en Chromecast fra Google

Se fjernsyn med underholdning fra streamingtjenesterne. En Google Chromecast gør dette muligt, uden du skal af med en formue. Apparatet fungerer ved at være tilsluttet Tv’ets HDMI-indgang. Det modtager et trådløst signal fra den enhed, som du har din streamingtjeneste på. Ved at gøre det på denne måde, har du så mulighed for at opleve film og serier på den største skærm i hjemmet. Du skal selvfølgelig have en god internetforbindelse, før at en Google Chromecast kan virke. Hvis du skal streame i 4K via den avancerede Chromecast Ultra fra Google, så skal din forbindelse være en smule bedre og naturligvis have stabilitet. Læs mere på www.av-cables.dk, eller spørg dem gerne til råds.