Outdoor-Guiden.dk

Genanvendelige drikkeflaske i flotte design fra Natural Living

Du kan gøre meget mere for miljøet, end du måske lige tror du kan. Det gælder blandt andet om at udskifte dine engangsprodukter til genanvendelige produkter. Natural Living har alt du skal bruge, for bedst muligt at passe på miljøet. Det gælder blandt andet deres drikkeflasker, de har i holdbare materialer.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Clima drikkeflasker holder dine drikke kolde

I løbet af dagen, skal du selvfølgelig drikke masser af vand. Køb drikkeflasker fra Natural Living, og hav god samvittighed, med et bæredygtigt alternativ til plastikflasker. Hos dem kan du nemlig finde drikkeflasker, der helt udelader plastik, men i stedet er lavet i stål og kobber. De har dem dog stadig i et væld af flotte farver og modeller, så du kan gøre dit for miljøet, og se smart ud mens du gør det. Du kan vælge drikkeflasker i flere størrelser, da de har dem fra 350 ml til 1000 ml. De har mærker som AYA&IDA, Clima eller Forrest & Love, der alle er lavet i gode og holdbare materialer, der garanterer de bedste genanvendelige produkter. De smarte drikkeflasker kan bruges til både varme og kolde drikke, så du kan have dem med på dine hiking ture. Ønsker du kolde drikke, kan de holde dem kolde i 24 timer, hvorimod varme drikke holdes varme i op til 12 timer. Gør det bedste for dig, og for miljøet, og skift til mere holdbare drikkeflasker.

Gør op med ressourcespild og shop bæredygtigt

Foruden deres smarte drikkeflasker, kan du være helt sikker på, at Natural Living gør hvad de kan, for at give dig et bæredygtigt alternativ, til de fleste hverdagsting. For dig, der bruger meget af din tid udendørs, er der helt sikkert noget du ville ønske, du kunne gøre, for at ændre alt det spild, vi ser i vores hverdag. Blandt andet kan du udskifte din solcreme, til deres miljøvenlige og naturlige solcreme. Den skader ikke havmiljøet, og er desuden vegansk og uden duft. Natural Living ved hvor vigtigt det er, at vi gør en forskel for den jord, vi befinder os på. De mener derfor også, det er vigtigt at være ærlige, gennemsigtige og troværdige. Netop det fører de igennem deres produkter, og du kan derfor altid finde alle de informationer, du har brug for, når du leder efter nye, miljøvenlige og bæredygtige produkter. Du kan altid tage kontakt til dem, hvis du har spørgsmål angående deres produkter, og du vil blive mødt med gode, venlige og professionelle medarbejdere. Tag ind forbi naturalliving.dk og gør dit for miljøet i dag.