Outdoor-Guiden.dk

Find en skudsikker vest, lygte eller andet professionelt sikkerhedsudstyr

En webshop til politiet, militæret og sikkerhedsvagter. Dette er netop hvad www.sectro.dk er og har været siden 2010. De entusiastiske ejere gør en dyd ud af at finde de bedste produkter under kategorien tilbehør til de ovennævnte erhverv. Disse forhandles alle til fantastiske priser, sådan at du kan gøre en god handel på dit nye udstyr.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Skarpe og holdbare lygter til alle formål

En lygte er et vigtigt værktøj til dig, der især arbejder i nattelivet eller i døgnets mørke timer. Hos SECTRO består udvalget af lygter dog ikke bare af en simpel lommelygte. Her findes alt fra LED Lenser til Nitecore pandelamper, sådan at du virkelig kan nørde ud i alt, hvad der hedder lygter. Find for eksempel en lygte med både almindeligt hvidt lys, rødt, grønt og blåt lys eller infrarødt lys. Dette er fordelagtigt i forskellige former for taktiske situationer, og kommer med en lydbølge på 850 nm. En anden valgmulighed er en minilygte til dørvagter. Disse bruges til at tjekke ID og fås i mange modeller, der alle er super nemme at have med at gøre. Ligeledes fås en minilygte med UV lys, hvis du som dørmand skal tjekke stempler eller andre former for adgangsgivende beviser.

SECTRO forhandler skudsikre veste af højeste kvalitet

Et udvalg med sikkerhedsudstyr ville ikke være komplet uden en skudsikker vest. SECTRO skuffer derfor heller ikke her, da udvalget af stik- og skudsikre veste dækker bredt. Find en skudsikker vest, der er både let og behagelig at have på, samtidigt med at sikkerhedsniveauet er i top. Ældre modeller af en skudsikker vest går ofte på kompromis med enten sikkerhed eller komfort, hvilket bestemt ikke er tilfældet hos SECTRO. Her forhandles nemlig bare veste i nyere modeller, hvilket betyder at forholdet mellem sikkerhed og komfort ikke stikker i hver sin retning. En skudsikker vest fra et af de mange kvalitetssikrede mærker hos SECTRO produceres nemlig med de nyeste materialesammensætninger og produktionsmetoder, sådan at du ikke behøver at gå på unødvendige kompromiser. Ligeledes gør disse nye metoder, at en skudsikker vest fra udvalget er mere hårdfør og modstandsdygtig overfor angreb med knive og flasker. Find desuden forskellige former for tilbehør til en skudsikker vest. Køb for eksempel aftagelige lommer til enten telefonen, lommelygten eller notesbogen. Alle veste forhandles til priser, hvor selv menigmand kan være med!

Besøg SECTRO og gør et kup på sikkerhedsudstyr i dag. Vil du helst se udvalget i levende live før du træffer din beslutning? Så besøg den flotte butik i Rødovre, hvor en medarbejder også altid står klar med svar på eventuelle spørgsmål.