Outdoor-Guiden.dk

DoucheBag tasker og Independent trucks til dig på farten

Kan du godt lide at skate? Det er fedt at komme ud og røre sig, lave nogle tricks og hænge ud med vennerne. BNA Boardshop sælger unikt skatertøj og accessories. Blandt mærkerne finder man Independent og DoucheBag. Køb også skateboards, rulleskøjter og scooters direkte fra bnaboardshop.dk.

Redaktionen

Tøj & Udstyr

Gode priser på Independent tøj samt hurtig levering hos BNA Boardshop

Independent har udviklet nogle fede T-shirts og trucks, du kan købe på www.bnaboardshop.dk. Det er et rigtigt ”OG” mærke, som blev stiftet i Newark, Californien tilbage i 1978. Independent (også kendt som Indy) slog først og fremmest igennem pga. deres trucks. Der var en decideret mangel på kvalitets trucks dengang, og de hjalp derved skatermiljøet på vej fremad. I dag står Independent for meget mere. Deres T-shirts fås i mange udgaver på bnaboardshop.dk. Uanset om du leder efter en Independent T-shirt til rampen eller til skolen, kan du starte med at klikke ind online hos BNA Boardshop.

Stort udvalg i DoucheBag tasker og rygsække

Taskerne fra DoucheBag har opnået legendestatus. Der er udviklet tasker til ski, almindelige rygsække og meget mere fra DoucheBag. BNA Boardshop har valgt at sælge flere af de mest populære tasker fra mærket. Det betyder også flere udgaver af Slim Jim serien fra DoucheBag. Det skal for en god ordens skyld siges, at alle taskerne er i ufattelig lækker kvalitet. Og når du shopper igennem bnaboardshop.dk får du også 365 dages returret plus dag til dag levering. Hvad venter du på? Find din nye DoucheBag taske online nu.

BNA Boardshop har sammensat en lækkerbisken af et sortiment. Er du til tasker fra DoucheBag? Ønsker du en ny tee fra Independent? Via bnaboardshop.dk kan man også købe longboards samt almindelige skateboards. Man er i stand til at finde et væld af skates. Der tænkes bl.a. på aggressive og side-by-side rulleskøjter. Hvis du er til scooters, så vil kategorien med trick løbehjul gøre sig aktuel for dig. Der er noget til ethvert individ i skatermiljøet. Find det fedeste tøj og det lækreste gear allerede nu, og bliv klar til frihed og nye eventyr med vennerne i gademiljøet.