Outdoor-Guiden.dk

Håndvægte og kettlebells til træning indendørs eller udenfor

Sidea.dk har designet håndvægte og kettlebells, der udmærker sig kvalitetsmæssigt. De egner sig perfekt til personen, som har særlige træningsmålsætninger og vil skabe det perfekte hjemmetræningsrum. Du finder også kettlebells i forskellige vægtstørrelser og typer på siden. Disse benyttes ofte i crossfitrutiner både indendørs og udendørs.

Redaktionen

Sport & Motion

Lækre håndvægte med neopren, i krom etc. online hos Sidea.dk

De klassiske håndvægte fås i mange løsninger hos Sidea.dk, som bl.a. sælger neopren dumbells og hexagon håndvægte. Køb også dumbells i krom og håndvægtsstativer samt racks både til private og erhverv. Det er især serviceniveauet, som får fitness centre og almindelige træningsentusiaster til at handle igen og igen hos Sidea.dk. Deres håndvægte er skabt i de bedste materialer og er bygget ergonomisk. De er skabt til dig, som vil have et ordentligt greb og den rette type håndvægt til øvelsen. Går du heller ikke på kompromis med styrketræning? Så køb dumbells fra www.sidea.dk, der udelukkende tilbyder kvalitets håndvægte fra deres brede onlinekatalog.

Vælg en kettlebell på www.sidea.dk

Deres kettlebells fås også i flere udgaver. Vælg bl.a. modeller i støbt jern samt deres competition kettlebells i mange størrelser. Har du behov for et stativ til at placere kettlebells på? Så kan Sidea.dk også hjælpe dig. Kettlebells har en tæt tilknytning til outdoor og militær træning. Det er f.eks. et primært træningsredskab i det russiske militær, men også til andre, som vil forberede sig på outdoor udfordringer. Der er ingen tvivl om, at en kettlebell er et yderst effektivt redskab både i forhold til at opbygge styrke og træne udholdenhed. Hvis du er til funktionel træning, så finder du også et hav af andre produkter heriblandt flowbags, vægtveste, crossfit slæder og ringe.

Sidea.dk er førende inden for styrketræning og funktionel træning. Uanset dine træningsmål, så kan de hjælpe med alt fra vægtstænger, håndvægte og kettlebells til foam rollers, træningshandsker og sjippetov. Køb også kalk, låse til vægtstænger, tatami, bænke og meget mere online, hvor private handlende har mulighed for at få rentefri finansiering.