Outdoor-Guiden.dk

Leder I efter en vinterferie for hele familien? Så tag på fantastisk skiferie i Hemsedal

Redaktionen

Rejser

Drømmer du om sne under fødderne, fantastiske ski- og snowboardfaciliteter samt sjov for hele familien? Så kan en skiferie i Hemsedal opfylde alle dine ønsker. Med en skiferie for hele familien i “De skandinaviske alper” er I sikret fantastiske oplevelser. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du og din familie skal opleve Hemsedal.

Skiferie i Hemsedal er nordmændenes egen favorit

Når du tager på skiferie, skal der naturligvis være sne–og det er du garanteret på en skiferie i Hemsedal. Med sin beliggenhed på 625-1.920 meter over havniveau har Hemsedal en lang 

og snerig periode fra midt i november til tidligt i maj. Bl.a. af den grund er Hemsedal nordmændenes egen favorit, hvilket må siges at have en ret så tiltalende effekt på os fra lavlandet. 

Når du tager på skiferie i Hemsedal, sikres du et væld af ski- og snowboardoplevelser. Her kan du nemlig slå dig løs på 53 velpræparerede piste, fire terrænparker, en skicrossarena og et stort børneområde. Uanset om du er erfaren skiløber eller helt nybegynder, byder en skiferie i Hemsedal på fremragende muligheder for alle.

Langrend og snowboard i spandevis

I Hemsedal findes et hav af fantastiske faciliteter. Her er nemlig både noget for skiløberen og snowboarderen. Foretrækker du skiene, kan du stå på langrend i og omkring Hemsedal. Her er i alt 140 km. maskinpræparerede løjper i skov og dalterræn. Herudover åbner 110 km. snescooteropkørte og mærkede højfjeldsløjper i uge syv. Fra denne uge kan du også få lækker servering i Flævasshytta i Holdeskaret.

Også for snowboarderen tilbyder en skiferie i Hemsedal på noget helt særligt. Snow Parks Hemsedal er skabt af de parkansatte ud fra deres egen viden og erfaring. Der fokuseres på, at parkerne skal være både sjove og udfordrende for så mange som muligt. Øv dig f.eks. i forskellige hop eller nyd rolige ture i den inspirerende park.

Lad børnene slå sig løs på en skiferie i Hemsedal

En skiferie i Hemsedal har selvfølgelig også sjove aktiviteter for hele familien. Her kan I f.eks. opleve snowracing, klatring, hundeslæde og meget mere. Børneområdet “Valles Verden” er et sandt mekka for de små skiløbere, hvor børnene kan slå sig løs i sikre omgivelser og blide bakker.

Lyder Hemsedal som det helt rigtige sted for din familie at tage på skiferie? Så har Norsk Rejsebureau helt sikkert turen for jer. Bestil skiferien på norskrejsebureau.dk og få de bedste skioplevelser til mindebogen.