Outdoor-Guiden.dk

Udendørs betonpullerter samt bord og bænkesæt

ZENZO er specialist i udendørs løsninger til firmaer og til offentlige institutioner samt kommuner. Vi kigger lidt på deres bord og bænkesæt i denne artikel. I afsnit 2 kommer det til at handle om betonpullerter, som naturligvis er en essentiel del af byrummet. Deres hjemmeside www.zenzo.dk indeholder yderligere info også omkring bioposer, rygeskur, terrorsikring etc.

Redaktionen

Outdoor

ZENZO og deres bord og bænkesæt i topkvalitet

Der er adskillige muligheder i bord og bænkesæt på www.zenzo.dk, der sælger robuste løsninger i topkvalitet. De fører løsninger, som også kan holde til meget høj trafik. Du vil hurtigt opdage, at der er mange stilarter at vælge imellem inden for bord og bænkesæt. Det gør det muligt for enhver type kunde også at kunne finde det rette bord og bænkesæt til behovet. Se de moderne modeller, og find en flot løsning til dit specifikke byrum. Ønsker du et klassisk bord og bænkesæt i træ eller et moderne betonsæt? Lad ZENZO hjælpe dig.

Betonpullert f.eks. med LED

I det udendørs byrum er betonpullerter ikke sjældne. Man lægger typisk ikke mærke til dem som fodgænger, men ikke desto mindre er de med til at afskærme nogle pladser imod biltrafik, og de kan også have andre funktioner. De benyttes samtidig også til belysning. ZENZO og deres udvalg indeholder også beton pullerter med LED. Bestil LED pullerter i beton og andre materialer i vidt forskellige design. De fås f.eks. som runde kugler, med kunstværk i selve enheden, men selvfølgelig også i mere simple udgaver. Hos zenzo.dk har de arbejdet hårdt for at kunne tilbyde en betonpullert til enhver kunde. Kig nærmere på deres innovative pullerter i multifunktionelle design, som egner sig perfekt til det moderne byrum og til fabrikker, lufthavne m.m.

Se betonpullerter, rygeskur og terrorsikring på zenzo.dk. Vælg betonpullerter, og find bioposer, plantekummer etc. til udendørs byrummet. Du kan både handle som offentlig institution eller som virksomhed. Denne specialist tilbyder også bænke i stål, træ, beton og andre kvalitetsmaterialer.