Outdoor-Guiden.dk

Tapas buffet og frokostordning med de friskeste og mest nærende, naturlige ingredienser

Friske ingredienser ude fra naturen vil altid være en forudsætning for succesen i en hvilken som hest restaurant. Sådan gælder det selvfølgelig også i cateringbranchen eller i andre restaurationsbrancher. Madkonceptet leverer dagligt frokost til døren i København. Deres frokostordning er spændende, frisk og altid inspirerende, ligesom deres tapas buffet ud af huset er.

Redaktionen

Outdoor

Næringsrig tapas buffet ud af huset - madkonceptet.dk

Den famøse tapas buffet fra Madkonceptet er glimrende til studenterfesten, til fødselsdagen og andre højtideligheder. Prøv tapas buffet til firmafesten såvel som de private arrangementer. God tapas handler både om råvarer fra naturen og de teknikker, som benyttes for at opnå resultatet. De ved, hvordan autentisk tapas skal smage. Ligesom man selv kan vælge imellem en masse tapasretter på en spansk restaurant, så kan man også det hos Madkonceptet. Det er populært at sammensætte ens egen tapas buffet, og det er nemt at gøre. Der skal blot sættes kryds ved de ønskede småretter. Vælg fingerfood fra en liste af varme og kolde retter. De laver også tapas desserter. Prøv f.eks. deres chokolademousse i små anretninger med crumble og de saftigste bær. Eller hvad med smørbagte tærter med citron og kanelskum? En buffet med tapas er en spændende servering. I Danmark er de spanske specialiteter populære, men det er langt fra dagligt, at man får lov til at opleve udsøgt tapas, som den skal smage.

Prøv frokostordning - ingen gebyrer til vegetarer

Madkonceptet er kendt for deres friske frokostordning med naturlige råvarer som fokuselement - hver eneste dag. En stor fordel er, at de tilbyder gebyrfri mad til vegetarer og folk, som ikke ønsker svinekød. Det koster heller ikke noget for veganere eller folk med allergier. Så sagt med andre ord, indebærer deres frokostordning noget for alle. Det har gjort Madkonceptet populær i København, og forståeligt nok. Firmafrokost handler om tillid. Kunder kan trygt stole på, at de hos Madkonceptet altid stræber efter at skabe naturlig mad med friskhed i fokus og med en god serviceaftale. Frokostordningen betyder punktlig levering og fremragende service. Vælg ekstra ting som frugt og smørrebrød til denne firmafrokost.