Outdoor-Guiden.dk

Ståltagplader på mål, vandnæser, vindskeder og meget andet til dit ønskede tag

Find stålplader på mål til dit nye ståltag hos Profilmetal A/S. Et ståltag har aldrig været lettere end hos denne danske virksomhed, der har mere 20 års erfaring med produktion og salg af alt fra ståltagplader til en vandnæse. Læs mere om de mange produkter herunder eller på www.profilmetal.dk.

Redaktionen

Outdoor

Forhindr vand og nedbør i at trænge ind ved hjælp af en vandnæse

En vandnæse installeres ved døre og vinduer med henblik på at lede vand væk fra diverse vægge. Dette lille, men essentielle, stykke tilbehør er derfor yderst funktionelt, idet den forhindrer vand i at trænge ind i den underliggende konstruktion. Find derfor en vandnæse i en hvilket som helst størrelse og et hvilket som helst design hos Profilmetal A/S. Her ønsker man nemlig, at du altid skal kunne finde en vandnæse, der passer din bolig, din carport eller dit skur. De forskellige farver gør det for eksempel muligt for dig, at kunne kombinere en vandnæse med resten af dine inddækninger, uanset om det gælder trapezplader eller andre essentielle stykker tilbehør, som en vindskede. En vandnæse fra Profilmetal A/S leveres desuden med alle de mange fordele ethvert andet produkt herfra får med i købet. Dette omfatter altså dag-til-dag levering, op til 40 års garanti og rigtig god værdi for pengene.

Du finder alverdens ståltagplader på mål hos Profilmetal A/S

Selve stålpladerne, der udgør ethvert ståltag, finder du naturligvis også masser af på www.profilmetal.dk. Stålplader på mål er for eksempel intet problem, hvis dit projekt kræver specialtilpassede løsninger. Stålplader på mål fås i form af både trapezstålplader med diverse stålpladeprofiler og bølgede sinusstålplader. Stålplader på mål fås dog også i form af tagstensstålplader i stål, der kommer i forskellige farver med faconklippet forkant. Udvalget af stålplader på mål passer derfor ethvert projekt, uanset størrelse og dimensioner. Udvalget fås ligesom resten af sortimentet i særdeles høj kvalitet, da produktionen foregår på egen fabrik og derfor aldrig går på kompromis med det endelige resultat og produkternes holdbarhed. Du får derfor altid op til 40 års garanti og et CE-godkendt produkt, når du handler stålplader på mål hos netop denne producent. Stålplader fra Profilmetal A/S kan derfor også altid tilpasses dit projekt, lige gyldigt hvilken form for bebyggelse du ønsker at lægge tag på. De mange stålplader og tilbehør passer nemlig alt fra erhvervsbygninger og lagerhaller til parcelhuse og carporte. Profilmetal A/S gør sig altså altid umage når det gælder service, sådan at alle kunder, uanset behov, kan få hjælp til at nå deres drømme-ståltag.

Besøg www.profilmetal.dk eller butikken og den tilhørende fabrik i Slagelse, hvis du mangler hjælp til dit næste ståltag.