Outdoor-Guiden.dk

Rhododendron planter og spagnum til din have på rhodobutik.dk

Køb dine rhododendron planter hos den danske connaisseur Rhododendron-Haven med mulighed for weekendlevering. Webshoppen sælger også spagnum, gødning og andet til dine planters trivsel.

Redaktionen

Outdoor

Dejlige, farverige rhododendron planter til salg

Kigger du efter en verden af rhododendron planter? Besøg rhodobutik.dk, og dæk alle dine behov. Der skelnes mellem to typer: Rhododendron-Haven forhandler både vildarter og hybrider til lave priser. Vildarter er naturens egne rhododendroner, som vokser vildt i forskellige dele af Jorden. Hybrider er menneskabte krydsninger, hvor man har forsøgt at opnå nogle bestemte egenskaber. Hybrider kan derfor være mere vinterhårdføre, hvilket er en fordel i et koldt land som Danmark. De kan også have en tidligere blomstring i forhold til deres vilde modparti. På rhodobutik.dk har de sørget for et bredt udvalg både inden for vilde og krydsede rhododendron planter. De er desuden opdelte i delvist stedsegrønne, 100 % stedsegrønne og løvfældende. På www.rhodobutik.dk finder du info om alle typer rhododendron planter. Glæd dig til en sommer i din egen, vidunderlige have, som er spækket med dine favorit rhododendron planter!

Køb knoldet og mørk rhododendron spagnum billigt

Hos rhodobutik.dk finder du spagnum, der er specielt velegnet til rhododendroner. Deres spagnum er nemlig lysere, grovere og mere knoldet. Almindelig spagnum er ikke særlig godt til rhododendroner. Det kræver denne særtype for at få de bedste resultater. Du kan være sikker på kvaliteten hos rhodobutik.dk. Bestil billig rhododendron spagnum online i den størrelsesordning, der passer til dine behov.

Kigger du også efter gødning? På rhodobutik.dk sælger de perfekt gødning til dine rhododendron planter. Sammen med den rette spagnum giver du dem bedre trivsel og større chance for at florere hurtigt og flot. Denne planteskole sidder klar med tips til din have. Du er også velkommen i deres, som ligger ved Tørring.

Det er nu, det er skønt at være haveejer i Danmark. Når man først har købt én rhododendron, så er det svært at stoppe der. Det er en fascinerende plantetype med en lang historie, som er med til at give smukhed og liv ved de danske udendørsarealer. Find mere info om farver, vinterhårdførhed, blomstringstid m.m. på hjemmesiden.