Outdoor-Guiden.dk

Lej container til bygningsaffald og bigbag til haveaffald gennem GrusDirekte.dk

Ved byggeprojekter og store haveprojekter, vil der altid være en masse affald, som du skal af med. GrusDirekte.dk har gjort det let for dig, der skal af med affald fra bygge- og havearbejder ved udlejning af container og bigbags. Du kan bl.a. leje en container til bygningsaffald eller en bigbag til haveaffald.

Redaktionen

Outdoor

Anvend container til bygningsaffald ved dit byggeprojekt

Er du gået i gang med det helt store bygge projekt, så vil det være en rigtig god ide, at du vælger at leje en container til bygningsaffald fra GrusDirekte.dk. Det er nemlig en utrolig god løsning for dig, der bare gerne vil fokusere din energi på byggeprojektet. Med en container til bygningsaffald, skal du ikke selv sørge for at komme af med affaldet, og du vil i stedet have en effektiv og ubesværlig affaldsløsning. Ved at vælge en container til bygningsaffald, vil du heller ikke skulle bruge en masse tid på at køre frem og tilbage med en trailer. Du kan bestille container til bygningsaffald i tre vægtstørrelser. Det er 2 ton, 3 ton og 5 ton. Derudover skal du selvfølgelig sørge for at du ikke smider andet i en bygningsaffald. Du kan lære meget mere om, hvad en container til bygningsaffald må indeholde, hvis du tager ind forbi GrusDirekte.dk.

Lej en bigbag til haveaffald ved dit haveprojekt

Hvis du er gået i gang med et projekt i haven, så vil det måske være en fordel, at du vælger en bigbag til haveaffald. En bigbag til haveaffald kan gøre dit projekt noget lettere, da du kan sætte den tættere på, hvor du arbejder, fremfor en container eller trailer. En bigbag må dog max stilles 6 meter fra vejkanten, så de let kan få den afhentet igen, som de også kan klare indover hække, hvis der ikke er træet og grene i vejen. Ved bestilling af en bigbag til haveaffald, er det vigtigt at du ved, hvad du skal af med. En bigbag til haveaffald måler 100x100x100 cm og må fyldes med 1m3. Det er ca. 5 cm fra kanten. Den må dog max fyldes med 1000 kg. En bigbag til haveaffald må indeholde rent haveaffald som afklippede grene fra hæk og små buske m.m. Den må IKKE indeholde jord, stød og rødder samt andet BIO-nedbrydeligt affald. Når du har fyldt bigbag med haveaffald kan du kontakte dem over telefon eller mail, så kommer de og henter den igen.

Der er ingen opgaver, der er for store eller små for GrusDirekte.dk, og med deres store erfaring inden for branchen, kan du være sikker på god affaldshåndtering.