Outdoor-Guiden.dk

Køb massageolie og håndsprit i fremragende kvalitet og med respekt for naturen

Den vidunderlige fabrik Badeanstalten producerer unikke massageolier og blød håndsprit med høj alkoholprocent. Shop også salve, læbepomade og nogle fantastiske håndsæber. De har hentet inspiration fra naturen, som er lige uden for den hyggelige fabriks dør.

Redaktionen

Outdoor

Shop håndsprit med blødgørende glycerin online

Få en håndsprit med glycerin, der er behagelig at påføre. Deres håndsprit indeholder ikke parfumer, og alkoholprocenten er på 70 %, så man får den fulde effekt. Den er rar at have stående ved indgangen, så gæster også kan bruge den. Selvfølgelig er det også oplagt at påføre den, så snart man kommer hjem fra indkøbsturen, inden man begynder at røre ved alt muligt. År 2020 har vænnet os alle til at påføre håndsprit generøst og ofte. Man kan aldrig have få meget håndsprit, og hos Badeanstalten kan du købe smarte dispensere og større poser med hånddesinfektion gel i bedste kvalitet. Et smart vægbeslag til at montere er en god idé at købe i samme omgang.

Badeanstalten massageolie (kan også bruges som badeolie)

Naturen er den afgørende inspirationskilde, og Badeanstalten er flittig til at bruge naturlige råvarer i deres produktion af massageolie. Det er nogle fantastiske olier, som også kan bruges i badet. Prøv deres citrus, lavendel og ingefær på badeanstalten.dk. Ved at købe for over 499 kroner, får du fri fragt. Så læg evt. en af hver i kurven? Deres badeolie kan måske bruges til at løsne muskler, der er lidt for spændte. Den kombinerede badeolie og massageolie siges også at være med til at stimulere blodcirkulationen. Den er fremstillet ved brug af fugtgivende olier, nemlig rapsolie, jojobaolie og mandelolie. Gå ikke glip af de uforglemmelige massageolier fra www.badeanstalten.dk. De fås nu direkte online på fabrikkens egen hjemmeside. Du kan selvfølgelig også finde dem rundt omkring i landet hos mange butikker.

 

Badeanstalten byder på masser af inspiration. Deres kollektioner består f.eks. af massageolie og håndsprit. Smugkig også på badesalt, håndsæbe og salve, eller klik dig frem til shampoo, bodyskrub og andet skønt fra badeanstalten.dk.