Outdoor-Guiden.dk

Jotun bådpleje passer på din båd, og sejlertøj passer på dig

Din båd er en dyr investering, og Jotun bådpleje gør, at den kan holde i mange år. Der findes imidlertid et hav af forskellige bådplejeprodukter, og derfor står Marinebutikken klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter, alt efter hvilken type båd du har. Af Jotun bådplejeprodukter kan du få alt fra tekstil¬imprægnering over Yachting Teak Sealer til polish, der gør din båd skinnende blank.

Redaktionen

Outdoor

Jotun bådpleje dækker hele båden

Jotun bådpleje tilbyder et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at holde din båd i bedst mulig stand. Marinebutikken forhandler blandt andet det populære produkt, Textile Watershield, der tilfører en smuds- og vandafvisende effekt til dine puder, markiser og kalecher. Virkningen holder og beskytter dine tekstiler længe. De forhandler desuden også Yachting Teak Sealer fra Jotun bådplejeserien, der gør overfladen voksagtig og beskytter teak og andre hårde træsorter mod at tørre ud og danne sprækker. Sealeren er overmalingstør efter kun 45 minutter. I tillæg hertil finder du også Jotun Shiny Marine Polish, der renser, polerer og beskytter i én arbejdsgang, så du sparer tid. Tiden kan du nyde på båden. Polishen benyttes på gelcoats og på overflader, der er behandlet med tokomponentlak.

Hvorfor skal du besøge Marinebutikken ved køb af sejlertøj?

Sejlertøj er ikke bare sejlertøj. Sejlads kræver beklædning, der kan holde til alle vejr- og vindforhold, men ikke nok med det. Det er også vigtigt for dig at få den rette rådgivning, og den får du i Marinebutikkens fysiske butik, hvor kunderne er blevet vejledt siden 1994, eller på vejlemarineservice.dk.

Sejlertøj til al slags vejr

Tag for eksempel et kig på sejlersættet Gill OS3 Coastal, som er offshore sejlertøj med høj ydeevne, og som derfor vil beskytte dig, selv når vinden raser, og regnen pisker ned. Samtidig er det behageligt i mildere vejr, da det er åndbart. På www.vejlemarineservice.dk finder du også Gill IN12 sejlersæt, som er sejlertøj med en jakke i en varm, rød farve og med en sort sejlerbuks til. Sættet er til inshore-brug. Til gode sommerdage i lystbådehavnen kan du desuden få komfortable bomulds-T-shirts fra MUSTO, superlækre Key West toppe i viskose samt lette og stærke poloer fra MUSTO.

Mangler du andet end Jotun bådpleje og sejlertøj?

Når du skal vedligeholde, så husk mikrofiberklude og -svampe. Også dem kan du få på www.vejlemarineservice.dk. Deres udvalg rummer bl.a. den effektive Basta Jumbosvamp og den bløde Star Brite Ultimate Water Absorber klud, der begge er i høj kvalitet.

I tillæg til udvalget af sejlertøj finder du desuden også både Gore-Tex støvler, neoprensko og Quayside sejlersko, der kan fuldende outfittet.

Den store fysiske butik, fragt og levering

Du kan se det imponerende udvalg af sejlertøj, Jotun bådpleje og meget andet i Marinebutikken. Få dine bådplejemidler eller dit lækre sejlersæt leveret hurtigt fra webshoppen, der tilbyder 1-3 dages levering og fast lav fragt. Der er derfor god grund til at aflægger dem en visit for at prøve noget af alt det lækre sejlertøj og finde de rette plejeprodukter.