Outdoor-Guiden.dk

Hybenkerneolie og diverse æteriske olier i topklasse - billigt

Hedenhus fører hybenkerneolie i lækker kvalitet, og også mange typer æteriske olier. Du kan se varerne på hedenhus.dk, som også forhandler lanolin og Honning. Deres jojobaolie er også et must! De tilbyder nemlig økologiske produkter af naturens egne ingredienser som f.eks. kan benyttes til sæbeproduktion, aromaterapi og hudpleje.

Redaktionen

Outdoor

Gode priser på hybenkerneolie hos Hedenhus onlinebutikken

Hedenhus fører hybenkerneolie i en økologisk udgave. Den er koldpresset, og stammer fra Hunderosen og dens hyben. Ved at presse øko hybenkerner får man et fantastisk resultat. Denne hybenkerneolie fra hedenhus.dk kan f.eks. anvendes til ansigtsolier. Den er også populær til kropsolier, salver og lotion. Du får et naturligt og 100 % vegetabilsk produkt med hybenkerneolie fra Rosa Canina arten. Det er en ingrediens, som giver nogle nye muligheder i produktionen af hudplejeprodukter. Kvaliteten er helt fantastisk, men de har også gjort det billigere at købe hybenkerneolie på www.hedenhus.dk. Se de lave priser online, og få fri fragt ved alle ordrer over 300 kroner.

Prøv æteriske olier med gulerodsfrø eller fennikel

Hedenhus udmærker sig især ved deres unikke og særdeles stærke katalog med æteriske olier. Du kan købe naturlige og ufortyndede æteriske olier i bedste kvalitetsstandard. Se de mange interessante udgaver heriblandt citrongræsolie, geranimumolie og grapeolie. Du bør også prøve æteriske olier med fennikel, fyrrenål, jasmin, gulerodsfrø og mange andre udgaver. Deres økologiske kamferolie og krusemynteolie er også store hits. Hvis du klikker på en af de mange æteriske olier, så kommer der en masse gode informationer frem. Det kan være viden omkring, hvordan den æteriske olie er udvundet. Der står naturligvis også tips til, hvad den kan bruges til.

Se på æteriske og andre flydende olier hos Hedenhus, der sælger hybenkerneolie, lavendelolie, arganolie med mere til stærke priser. På trods af den høje kvalitet er det stadigvæk gjort yderst billigt at handle derinde. Det ses også på udvalget af honning og sæbelud. Spar samtidigt også penge på lanolin og smør via hedenhus.dk.