Outdoor-Guiden.dk

Hos Dorch & Danola kan du bl.a. købe en effektiv bænksliber og værktøj til trædrejning

Dorch & Danola sælger værktøj til både professionelle og gør-det-selv-personer. Læs mere her, om bl.a. en bænksliber og om værktøj til trædrejning, hvis du kan lid at arbejde med træ.

Redaktionen

Outdoor

Bænksliber

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i træværktøj til hobbyfolk og professionelle. Træ kan bruges til at lave mange ting, bl.a. knive og buer, og hvis du kan lide jagt, fiskeri og outdoor, så hvorfor ikke prøve at lave dine egne knive. Det er relativt let, hvis du altså køber knivbladene, for ellers skal du i gang med at smede, og det er selvfølgelig lidt en anden historie. Du snitter skæftets form, sliber det og pudser det, borer hul i toppen med et søjlebor, som du skærer til med et håndholdt stiksavsblad, og når bladet passer i hullet limer du det med to-komponents epoxylim, hvorefter du behandler skæftet med linolie. Færdig. Hvis du arbejder md træ, så er skarpe redskaber et must. Dertil er en bænksliber et uundværligt værktøj. En bænksliber har ofte to roterende slibesten, som sliber med forskellige finhed. Nogle modeller har også båndsliber. Hvis du skal slibe stemmejern, knive, økser eller andet, så er det en bænksliber, du skal have fat i.

Trædrejning - En spændende teknik

Dorch & Danola har også alt til trædrejning, som også er en god teknik, hvis du har lyst til at lave dine egne ting til dit outdoor liv. Med entusiasmen for livet udendørs kommer også ofte kendskabet til naturen, de forskellige træarter og deres brugsmuligheder og udseende. Hvis du arbejder med træ, så er trædrejning en virkelig spændende teknik, som giver dig mange muligheder for at arbejde med symmetriske runde former, og du kan lave både skåle, peberkværne, møbelben og meget mere. Trædrejning er sjovt og giver hurtigt flotte resultater, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge i butikken til en god pris. Der er mange forskellige slags jern til trædrejning, som giver forskellige former og udhulinger. Find alt, hvad du skal bruge til dit eget trædrejerværksted på siden www.dorchdanola.dk, hvor du finder værktøj i alle prisklasser.