Outdoor-Guiden.dk

Grus og brudsten til dine behov fra eksperten E. Krag Råstoffer A/S

Hvis du skal bruge mineralske råstoffer i den bedste kvalitet, så er det hos E. Krag Råstoffer A/S, du skal købe det. Læs mere om deres udvalg af grus og brudsten her.

Redaktionen

Outdoor

Bredt katalog med grus

Du kan henvende dig til E. Krag Råstoffer A/S, hvis du skal bruge råstoffer i høj kvalitet, for de har mange forskellige slags i deres sortiment. Der er bl.a. et stort udvalg af grus til forskellige formål, bl.a. til stabilgrus, indkørsler, beton og meget mere. Grus blandes i beton for at give det stor styrke og bæreevne. Der blandes sand, grus og cement sammen med vand, og det giver en glimrende og meget stærk beton til bl.a. betongulve, elementstøbning m.m. I deres udvalg finder du lige det, du skal bruge til bl.a. bygge- og anlægsopgaver. Der er mange forskellige slags grus, sten, sand og granitskærver i butikken, som alle egner sig til forskellige opgaver. Hvis du skal bruge stabilgrus, så har de det. Det lægges under fx fliser eller indkørsler for at skabe stabilitet ved gang og kørsel, så man beholder en pæn plan overflade. De har også stenmel i sortimentet, som har mange gode egenskaber på grund af de kantede korn, som lægger sig i pres, når de stampes. Det giver en enorm stabilitet og bæreevne, som egner sig til gangstier, bede og anlæg. Læs mere på ekrag.com.

Kvalitetsdygtig brudsten fra udvalget på www.ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S sælger også brudsten, som primært fremstilles til kystsikring. De har imidlertid mange anvendelsesmuligheder i forbindelse med haver, anlæg og byggerier. De kan bl.a. bruges til gabioner, stendiger og støttemure eller til dekorative formål. Brudsten kommer i mange forskellige størrelser, og i sortimentet kan du være sikker på, at kunne finde lige den størrelse, som du skal bruge. De dygtige medarbejdere yder altid god og personlig service, så kunderne bliver guidet til at finde præcis det produkt, de skal bruge. De yder selvfølgelig også skræddersyede løsninger, og deres tætte kontakt med mange skandinaviske stenbrud gør, at de altid kan finde løsninger efter kundernes behov. Læs mere om brudsten på www.ekrag.com.