Outdoor-Guiden.dk

Frokostordninger med portionsanretning af naturlige ingredienser i Horsens, Århus og Randers

Naturen er skøn at være i. Især i disse tider har vi i Danmark haft stor glæde af at komme ud og udforske den danske natur, hvad end det er langs kysterne eller i skovene. Naturen byder også på en masse fristelser til ganen. Hos Frokost+ laver de frokostordning til firmaer inkl. buffet og portionsanretning. Der tages udgangspunkt i friske, naturlige råvarer, som kan smages. Det er firmafrokost af helt fantastisk kvalitet, som leveres til erhverv i Århus og omegn.

Redaktionen

Outdoor

Frokostordninger til erhverv på frokostplus.dk - høj kvalitet

Frokostordninger er blevet populære i Århus. Frokost+ leverer til Tranbjerg, Stilling, Brabrand, Åbyhøj m.fl., og også til Randers, Skanderborg og Horsens. Firmaer vælger frokostordning hos Frokost+ af flere grunde. Det handler bl.a. om fleksibiliteten. De er altid fremme i feltet og tilbyder f.eks. anretning i portioner i disse tider. Der tages højde for de individuelle behov i forhold til kosten, som medarbejderne har. Det handler også om, at man kan vælge ekstra ting til. Kommer samarbejdspartneren forbi til møde? Så bestil evt. smørrebrød og sandwich som en ekstra forplejning. Der er flere typer at vælge imellem. Denne frokostordning har en konstant varierende ugemenu, som selvfølgelig også kan ses på frokostplus.dk. Klik ind, og glæd jer til de kommende retter. Med Frokost+ frokostordningen er der altid noget at se frem til, selvom det er en almindelig onsdag.

Portionsanretning - frokost til virksomheder i Østjylland

Hos Frokost+ er der en ny menu hver uge, som sikrer variation. Som nævnt tidligere, så tilbyder de også portionsanretning. I stedet for at spise buffeten i fælleslokalet, så kan man tage sin portionsanrettede menu tilbage til kontorpladsen og spise individuelt for at sikre, de sundhedsmæssige retningslinjer bliver overholdt i disse specielle tider. Firmafrokost er med til at give noget værdi. Mange tænker slet ikke over muligheden, hvilket er en skam. Uanset om man vælger portionsanretning eller buffet som firmafrokost hos Frokost+, så tilbyder de uforglemmelig catering på frokostplus.dk.