Outdoor-Guiden.dk

Bliv godt sejlende med bundmaling og andet marineudstyr hos Marinebutikken

På www.vejlemarineservice.dk er der god hjælp at hente både for den garvede sejlentusiast og for nybegynderen. Deres sortiment af marineudstyr spænder bredt fra fritidsaktiviteter på havet til alt det udstyr, du har brug for til din båd, som for eksempel bundmaling.

Redaktionen

Outdoor

Mangler du flag, årer eller bådshager? Find dit marineudstyr på vejlemarineservice.dk

Har du altid haft en drøm om at sejle, eller elsker du allerede at være aktiv på havet? Køb marineudstyr på vejlemarineservice.dk og bliv godt klædt på til dit næste eventyr eller til en ny fritidsaktivitet. Hos Marinebutikken har de et bred udvalg af bådudstyr både i deres fysiske butik i Vejle og på deres webshop. Begge steder finder du marineudstyr i alle afskygninger, uanset om du er på udkig efter redningsveste, en påhængsmotor, lanterner, flag, årer eller bådshager. De har mere end 25 års erfaring i marinebranchen, og derfor bliver du godt klædt på til at træffe de rigtige valg, når du snakker med én af deres medarbejdere. Udover udstyr, der gør dit sejlskib eller din båd helt sejlklar, så finder du på deres hjemmeside også en masse produkter, der gør sejlturen eller besøget ved stranden lidt sjovere. Har du for eksempel brug for dykkerudstyr, et wakeboard, vandski, en våddragt, gummibåd, fiskestang eller andet fiskegrej? Hvis det kan bruges på eller ved vandet, er der god chance for, at du finder lige netop det marineudstyr, du mangler, på www.vejlemarineservice.dk.

Hold din båd ved lige med bundmaling og få en bedre brændstoføkonomi

Der er, som nævnt ovenfor, god hjælp at hente hos Marinebutikken, hvis du skal have gjort din båd klar til sejlads. Derfor finder du på deres hjemmeside også et velassorteret sortiment af bundmaling, der kan hjælpe med at beskytte din båd mod slim, alger og ruer, når du har båden i vandet om sommeren. Det er win-win at pleje din båd optimalt, da den både holder længere samtidigt med, at du opnår bedre sejlegenskaber og en bedre brændstoføkonomi. De forhandler alt fra en blød, selvpolerende bundmaling til hårde tyndfilms bundmalinger. Hvis du er i tvivl om hvilken maling, der er den rigtige for dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte dem for råd og vejledning. Klik ind på vejlemarineservice.dk og se udvalget allerede i dag.