Outdoor-Guiden.dk

Alt fra fast sæbe til ansigtsolie på badeanstalten.dk

Giv din hud den bedste pleje med ærlige og naturlige produkter fra www.badeanstalten.dk. Badeanstalten bestræber sig på at fremstille lækre og velværende produkter, der nærer din hud og holder den sund og frisk. Tøv derfor ikke med at lade dig inspirere af de mange skønne sortimenter af alt fra ansigtsolie og -scrubs til badesalt, flydende og fast sæbe m.m.

Redaktionen

Outdoor

Nænsom, fast sæbe af naturens råvarer

Badeanstaltens faste sæber er yderst populære og elskede landet over. Ikke bare er de utroligt smukke, de fås også i et hav af velduftende varianter. På den måde kan du nemt finde din yndlingsduft i fast sæbe hos Badeanstalten, eller du kan hele tiden prøve nye varianter. Alle faste sæber fra Badeanstalten er fremstillet med vegetabilske og æteriske olier, så det både er et sundt valg for dig selv og miljøet. Badeanstaltens faste sæber er en fryd for øjet, dufter vidunderligt og efterlader dine hænder bløde og rene. De egner sig både til køkken, badeværelse og gæstetoilet.

Unik ansigtsolie med plejende karakteristika

Ansigtsolie er en nem og naturlig måde at holde din hud blød og lækker. Badeanstalten forhandler deres egne ansigtsolier og -serummer, som har nærende og plejende effekter til din hud, så den holder sig sund. Vælg bl.a. mellem ansigtsolier, der er fugtgivende til træt og tør hud samt serum, som hjælper med at holde din hud ung og frisk. Både ansigtsolie og -serum fra Badeanstalten er fremstillet i Danmark af naturlige ingredienser, så du ikke påfører unaturlige og syntetiske ting på din hud. Find den rette variant i det imponerende udvalg i dag.

Lad Badeanstalten være din forhandler af alt, der hedder hudpleje. Lige meget om du har tør, fedtet eller normal hud, producerer Badeanstalten produkter, der er perfekt for at holde din hud naturligt sund.