Outdoor-Guiden.dk

Agrobs hestefoder og German Pellets træpiller fra naturens egne reserver

Når vejret bliver køligere udendørs, er det tid til at tænke på, hvordan vi holder varmen gennem vinteren. Allerede nu, imens solen står højt, og sommeren stadig varer ved, er det en god idé at være lidt proaktiv og købe træpiller tidligt. På www.pillemadsen.dk finder du et bredt udvalg fra Heatlets, Barlinek m.m. De er også ekspert i hestefoder fra brands som Agrobs og St. Hippolyt.

Redaktionen

Outdoor

Tyske træpiller fra Olimp, Samba og andre brands på pillemadsen.dk

De bedste træpiller er få klik væk, og du kan spare penge ved køb i Tyskland. Pillemadsen har den største butik i grænseområdet, der indeholder træpiller fra Fireheat, RW m.m. Du finder også piller til gode priser fra Barlinek, Lava og Heatlets. Mange danskere vælger at bestille med fragtmand. Dem, som vælger denne løsning, ender med at betale tysk moms på 7 % i modsætning til den danske moms, der er på 25 % af købsprisen. I deres sortiment med træpiller finder du naturligvis både varianter på 6 mm og på 8 mm. Barlinek, Samba, Lava, Olimp m.m. har både udgivet træpiller i bedste kvalitet på 8 mm og 6 mm, der trodsalt er de mest efterspurgte størrelser blandt danskere. Du er velkommen til at rette henvendelse til det venlige, servicemindede personale hos Pillemadsen, hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedr. biobrændsel og fyring, men også til resten af deres udvalg.

Agrobs hestefoder er i topkvalitet

Det handler ikke kun om træbriketter, pejsebrænde og andet i biobrændsel. Pillemadsen er også eksperter i hestefoder fra mærker som Agrobs. Med Agrobs hestefoder får din hest noget nærende foder i ordentlig kvalitet, der også smager forrygende. Mærket har været gode til at udvikle hestemad til forskellige formål og med diverse egenskaber. Prøv at glæde dine heste med Agrobs Alpengrøn Müsli, eller se udvalget af deres Lucerne-foder, som er en klassisk variant med mange hundrede års historie. Din hests helbred afhænger i høj grad af, hvad den putter i munden - ligesom for os mennesker. Hvis din hest skal have det bedste, så giv den Agrobs hestefoder. Pillemadsen forhandler også andre mærker, som er værd at give den. Kig også på Balios, Pavo, Spillers, Eggersmann og flere online.