Outdoor-Guiden.dk

Online forhandler af Thermacell myggebeskyttelse og foderautomater til vildt

Huntcom står klar med et lækkert udvalg af jagtudstyr og beklædning til skarpe priser. Når du udforsker sortimentet, vil du blandt andet støde på foderautomater til vildt, der kan være et yderst effektivt redskab samt Thermacell myggebeskyttelse, der hjælper dig med at holde koncentrationen.

Redaktionen

Jagt

Foderautomater til vildt med og uden solceller

Hos Huntcom finder du alt hvad du skal bruge for at få en vellykket jagt. En af de fede og udfordrende aspekter ved jagt, er den lange ventetid, der af og til kan forekomme. Med en foderautomat fra Huntcom reducerer du risikoen for at tilbringe utallige timer i skovbunden uden at få noget bytte med hjem. Huntcom fører et overskueligt udvalg af deres egne foderautomater til vildt, der kommer dig til gode når du er på jagt. Deres foderautomater til vildt egner sig til en lang række af dyr og det er derfor underordnet om du jager fasaner, ænder, hjorte eller vildsvin. Fodersprederne kan konfigureres, så du kan tilpasse dem til at sprede foder et forskelligt antal gange, der kan være en nyttig funktion, hvis du jager forskellige bytter. Sortimentet byder både på foderautomater til vildt med og uden solceller og køber du en foderautomat uden solcelle, kan du senere hen montere en solcelle, hvis du skulle fortryde.

Effektiv Thermacell myggebeskyttelse

Myg kan være til enorm irritation, når du er befinder dig i det fri. Dels kan de distrahere dig i din jagt, når du ligger i skovbunden og er fokuseret på byttet, men de kan også være til stor irritation, hvis du overnatter i naturen. Der findes en lang række af forskellige produkter på markedet, der har til formål at holde myggene væk, men det er ikke dem alle der virker lige godt og det kan være svært at finde den beskyttelse, der er mest optimal for dig. Hos Huntcom fører de Thermacell myggebeskyttelse, der er et effektivt middel til at holde myggene væk fra lejren eller jagtpositionen. Med Thermacell myggebeskyttelse slipper du for at smøre hele kroppen ind i diverse cremer og på nul komma fem, kan du opsætte din Thermacell. Du tænder blot for din enhed, som herefter vil opvarme de såkaldte pads, der frigiver et naturligt stof, som holder myggene væk. Med Thermacell myggebeskyttelse er du beskyttet mod irriterende myg i tolv timer og kan derved fokusere på din jagt.

Du kan udforske Huntcoms store udvalg af jagtudstyr på www.huntcom.dk.