Outdoor-Guiden.dk

Find lækkert jagtudstyr hos Jagt & Vildt såsom jagtstole og produkter fra Thermacell

Du kan altid være helt sikker på at finde en masse lækkert jagtudstyr hos den danske forretning Jagt & Vildt, inden for en række forskellige kategorier af udstyr - ja næsten alle dem man kunne komme i tanke om. Mangler du et par gode jagtstole til weekendens jagttur, kan du være helt sikker på at finde en passe variant i forretning. Er du nærmere på jagt efter en lanterne eller myggelampe, kan Thermacell som du finder i kataloget især anbefales. Læs mere om både jagtstole og Thermacell herunder.

Redaktionen

Jagt

Thermeacell lanterner som myggebeskyttelse

Der er næsten ikke noget værre, end at få en dejlig tur ud i naturen spoleret af myg. Heldigvis findes der jagtudstyrs producenter som har din ryg. Én af dem er Thermacell. Thermacell har skabt en smart serie af lanterner samt myggebeskyttelse, hvor især sidstnævnte er et hit hos danske jægere. Thermacell myggebeskyttelse skaber nemlig effektivt og diskret en myggefri zone på omkring 4-5 meter, hvor man kan være i fred for de små bæster. Thermacell myggebeskyttelse kan desuden sagtens bruges til at holde myggene væk på en dejlig sommeraften ude på terrassen. Man kan altså også få glæde af den, når man ikke lige er på jagt. Klik forbi www.jagtogvildt.dk hvis du vil vide mere om Thermacell.

Slap af med jagtstole

Når der ikke lige sker så meget på jagtturen, andet end andet man sidder og venter, er det lækkert med en god jagtstol. Hos Jagt & Vildt finder du lige nu et stærkt udvalg af jagtstole i smarte og kompakte design. Alle jagtstole er designet til at være ekstra slidstærke. Du vil derfor kunne have glæde af din nye jagtstol på mange fremtidige jagtture, hvis du passer på den. Og med flere smarte design inden for jagtstole man kan vælge imellem hos den danske forhandler, er der helt sikkert også et design der passer til dig.