Outdoor-Guiden.dk

Køb blåmuslinger og fisk med levering til døren hos Friskfangetfisk

Er du én af de mange danskere, som egentlig gerne vil spise mere fisk i løbet af ugen, men som til gengæld ikke får besøgt den lokale fiskemand når han kommer forbi jeres lokalområde? Så er her er godt tip: Hos Friskfangetfisk tilbyder man dag til dag levering af en række forskellige slags spændende fisk, samt skaldyr som blåmuslinger. Fisk lige til døren har aldrig været nemmere, og kvaliteten er helt i top. Læs mere om butikken herunder.

Redaktionen

Fiskeri

Smagfuld fisk fra Hvide Sande lige til døren via friskfangetfisk.dk

Hos Friskfangetfisk tilbyder man fisk lige til døren, og har en bred vifte af de mest populære fisk på lager. F.eks. kan du vælge imellem smagfulde og spændende fisk som havtaske, helleflynder, hornfisk og kulmule, ligesom klassikere som rødspætter, sild og laks naturligvis også er at finde iblandt udvalget af fisk lige til døren. Sæsonernes skiften har naturligvis betydning for hvilke typer af fisk lige til døren man tilbyder i løbet af året, men der er altid garanti for at man kan finde inspiration til nye, velsmagende fiskeretter, når man besøger hjemmesiden, uanset hvilken sæson man gør det i.

Elsker du også blåmuslinger?

Udover fisk lige til døren, tilbyder man også levering af skaldyr til døren hos www.friskfangetfisk.dk. Blandt andet tilbyder man levering af blåmuslinger hele året rundt. Blåmuslinger smager forrygende, og kan blandt andet anvendes til supper, pastaretter, risotto og paella. Ligesom med fisk lige til døren, er det Xpressen der sørger for leveringen af blåmuslinger. De er godkendte til at levere fødevarer, og sørger for at dine blåmuslinger, og andre skaldyr samt fisk du bestiller fra hjemmesiden, er helt friske når de kommer frem. Ved blåmuslinger skal man dog være ekstra opmærksom når man tilbereder dem, da der uanset hvor friske muslingerne er, kan optræde enkelte muslinger man ikke skal spise i et ”kuld”. Hvordan du genkender disse blåmuslinger, det kan du læse mere om på forhandlerens hjemmeside.