Outdoor-Guiden.dk

Fang havørreder i Karup Å - Riverfisher.dk

Det er ikke uden grund at lystfiskere over det meste af verden taler om Karup Å i gode toner - man har nemlig lige fanget verdensrekorden for største havørred i åen, og det er noget der får snakken til at gå rundt omkring i lystfiskerforeningerne. På Riverfisher.dk deler erfarne eksperter ud af gode råd, og siden er den helt rette at starte med at besøge, hvis du gerne vil have gode råd og tips til havørredfiskeri i Karup Å. Læs mere i artiklen herunder.

Redaktionen

Fiskeri

Gode tips til havørredfiskeri i Karup Å

Det er bestemt ikke nogen overdrivelse at kalde havørredfiskeri i Karup Å for verdenskendt havørredfiskeri. For når verdens største havørred bliver fanget et sted, så er det noget som bliver diskuteret. Hvis man gerne selv vil godt i gang med at fiske havørreder i Karup Å, er Riverfisher.dk den helt rette webside at kigge forbi. Her kan man nemlig få gode råd og tips til havørredfiskeri i Karup Å. Hjemmesiden med gode råd og tips til haveørredfiskeri i Karup Å er sat superflot og overskueligt op, og generelt er det en god oplevelse at klikke rundt og læse om havørredfiskeri. Faktisk skal der nok lige advares om at det er bedst at have en fridag eller to i kalenderen når du besøger siden, for du vil helt sikkert få lyst til at arrangere en fisketur til Karup Å.

Besøg www.riverfisher.dk for mere viden

Det er ikke kun havørredfiskeri i Karup Å, du kan få gode råd og tips om, når du besøger Riverfisher.dk. Du kan blandt andet også læse om fiskeri i Skjern Å, læse om laksefiskeri - både i Skjern Å og generelt, og alt i alt bare finde en masse god info til lystfiskeri med interesse for havørredfiskeri og laksefiskeri i Skjern og Karup Å. Adressen er www.riverfisher.dk.