Outdoor-Guiden.dk

Alt du skal vide om fiskeri i Skjern Å samt vejledning og gode råd hos Laksens Hus

Riverfisher.dk kan fortælle dig alt det du skal vide om fiskeri i Skjern Å. På siden kan du også læse om vejledning og gode råd hos Laksens Hus.

Redaktionen

Fiskeri

Alt du skal vide om fiskeri i Skjern Å

Er du interesseret i laksefiskeri? Så kommer ud ikke udenom at kende til Skjern Å, for det er et af de bedste af steder at fange laks i Danmark. Der er en god sund bestand, som stammer fra den oprindelige vilde laks i Danmark, og her kan du fange store flotte laks på over 1 meter i længde. På Riverfisher.dk kan du læse alt du skal vide om fiskeri i Skjern Å. På siden er der både nyheder fra lystfiskerimiljøet, en oversigt over aktivitet i Hvide Sande sluse samt en helt masse info om laksefiskeri, fiskekort, kvoter, regler og om udstyr. Du kan besøge Laksens Hus, hvor du kan få alt at vide om fiskeri i Skjern Å, som du bør vide, før du går i gang. Her kan du også leje en lokal guide, som kan sikre, at du får en god oplevelse og finder de helt rette steder ved åen. Hvis du er interesseret i at vide mere om fiskeri i Skjern Å, så klik ind på hjemmesiden.

Vejledning og gode råd hos Laksens Hus

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med laksefiskeri i Skjern Å, så kan du finde vejledning og gode rås hos Laksens Hus lige derved, hvor du kan prøve den slags grej, som man skal bruge til at fange så store fisk. Der bliver fanget laks på over 20 kg i Skjern Å, så man skal ikke tage sin spinkle fiskestang med. Hos Laksens hus kan du finde gode råd og vejledning om fiskegrej, og du kan finde information om området, om fiskekvoterne og reglerne for fiskeriet. Der gælder særlige regler i området, da man sørger for på bæredygtig vis at holde en sund bestand. Derfor er det fx kun lovligt at tage en laks op pr. person pr. år, resten sætter man ud igen, når man har taget et billede. Mange lystfiskere gør det kun for spændingen og kampen. Dem kan du også få gode råd og vejledning fra i Laksens Hus, som er drevet af erfarne lystfiskere fra lokalområdet.