Outdoor-Guiden.dk

Telte og postkasser til stærke priser online

Skal du en tur på festival, og mangler du derfor et telt? Eller måske er du ved at kigge efter postkasser til dit nye hus? Spar penge på alt til hus, have og friluftsliv hos Harald Nyborg.

Redaktionen

Camping

Billige telte hos Harald Nyborg

Harald Nyborg tilbyder telte til camping og festival til stærke priser, som du kan se inde på www.harald-nyborg.dk. Der stilles naturligvis nogle større krav, hvis man skal campere i det fri, og derfor har man brug for et kvalitetstelt. Det kunne fx være en af de avancerede modeller fra Nakano. Hvis du derimod skal på festival, ja, så slides teltet naturligvis også, men det er ikke altid, man gider tage det med hjem igen. Her er det oplagt at købe et billigt festivaltelt, som giver dig ly om natten på festivalpladsen. Du finder telte til en enkelt mand eller kvinde, men du kan også bestille varianter med plads til op til otte personer. Siden www.harald-nyborg.dk byder også på specialtelte som fx til opbevaring. Udvalget hos Harald Nyborg er strikket godt sammen, så alle typer af kunder burde kunne finde en passende model blandt de tilbudte telte på hjemmesiden samt i de fysiske butikker.

Postkasser i innovative design fra Mefa

En anden kategori på harald-nyborg.dk byder på postkasser, hvor der er flere modeller fra Mefa at vælge mellem. Du finder de helt simple postkasser, som nærmest ikke koster noget, men du kan også finde designer modeller, der giver et markant førstehåndsindtryk, når nogle besøger dig. Det er naturligvis lovpligtigt med postkasser, da vi jo skal have en folkeregisteradresse til at modtage valgkort og lignende fra staten, men derfor kan man selvfølgelig godt gøre noget ud af den. Hvis du også mangler tilbehør som standere til at opsætte din nye postkasse, kan Harald Nyborg også være behjælpelige. Her finder du kvalitetsmodeller, der er produceret i galvaniseret stål. Vær sikker på at købe en vejrmodstandsdygtig postkasse, så den kan holde år efter år. Tag et kig på udvalget via www.harald-nyborg.dk.

 

Find tilbud på postkasser og telte hos Harald Nyborg.