Outdoor-Guiden.dk

Little Tikes – indendørs rutsjebane, udendørs rutsjebane

Skal dit barn have sin egen udendørs legeplads, som de faktisk har lyst til at være på? Så har Legebyen.dk det rette til dig! Little Tikes er et mærke af udendørs legetøj, som med garanti vil gøre alle dit barns venner misundelige. Her kan du læse lidt om Little Tikes og vores anbefalinger, så du får haven fyldt op med sjov og leg, men mindsker både det fysiske og visuelle rod. Giv dit barn det bedste, men bevar dit overskud.

Redaktionen

Camping

Little Tikes til de mindste

Little Tikes er udendørs legetøj i større størrelser lavet af solidt plastik, som kan holde til vind og vejr og er lette at gøre rent. Alle produkterne anbefales fra bestemte aldre i titlerne, så det er nemt for dig at se, hvilke der passer til dit barn. Little Tikes er mest kendt for deres børnebiler, som fås i forskellige størrelser og vil være sjove for børnene at drøne rundt i. De er ikke elektriske men drives af fodkraft, så du ikke skal bekymre dig om elektricitet eller farerne derved. Af rutsjebaner kan du finde modeller til forskellige aldre, så de mindste ikke skal op for højt, og så de ældre stadig får mulighed for at lege. Udvalget af legetøj strækker sig fra de helt små legetøjsbiler til legehuse anbefalet fra 18 måneder.

Gode råd til din havelegeplads med Little Tikes

Little Tikes er et fantastisk mærke, men ikke alle har råd til en hel legeplads - for slet ikke at nævne plads. Hvis du skal vælge, er det en god idé vælge noget, der stimulerer fantasien på flere måder gennem flere brugsmuligheder. Til udendørs leg er det vigtigt, at legetøjet har mere end én funktion. En rutsjebane er noget af det, der fylder mindst, men som kan være mest givende. I et børnesind kan det nemlig blive til et isbjerg, et synkende skib, et klatretræ eller noget helt fjerde! Udendørs rutsjebaner fra Little Tikes kan også bruges som indendørs rutsjebaner, hvis du har et legerum til rådighed. Et andet godt bud er legehuset fra Little Tikes. Ud over at kunne give læ, når vejret ikke er fremragende, men legen ikke kan stoppes, kan det også blive til alt fra børnenes eget hjem til en farlig heksehytte eller en politistation. Kun fantasien sætter grænser, og udendørs legetøj fra Little Tikes hjælper den godt i gang! Se udvalget hos Legebyen.dk igennem for inspiration til dit barn og din have allerede nu.