Outdoor-Guiden.dk

Harald Nyborg har alt til naturglade danskere – drivhuse, telte m.m.

Vælg mellem flere typer af drivhuse hos Harald Nyborg, der egner sig til enhver type have. Hvis du elsker at være udenfor, så finder du måske også udvalget af telte interessant. Begge dele kan bestilles online på harald-nyborg.dk.

Redaktionen

Camping

Små og store drivhuse til markedets bedste priser

Harald Nyborg forhandler drivhuse fra flere mærker som Adano, Vitavia og Keter. Hvis du er helt ny i faget, så er det måske et minidrivhus, du skal have fat i. Disse tager meget mindre plads, og det er stadig muligt at dyrke en lang række af eksotiske planter, som man kan i et typisk drivhus. De store drivhuse fås i flere flotte design med mørk ramme og lys ramme. Det er vigtigt at tage designet med i overvejelserne, da det fylder en markant del i haven. Vælg mellem de sædvanlige drivhuse med 2-sidet tag samt 1-sidede modeller, som er perfekte at opstille i forlængelse med huset. Oplev følelsen af at dyrke dine egne råvarer fra bunden af. Kig på drivhuse på harald-nyborg.dk, og gør en handel, du ikke kommer til at fortryde.

Telte til festival eller outdoor eventyr – www.harald-nyborg.dk

Hvis du elsker at bruge tid i haven og naturen, så kan du med fordel spare på telte hos Harald Nyborg. Det er lovligt at slå telte op udvalgte steder i naturen i Danmark, så man behøver ikke engang betale prisen for et spot på campingpladsen. Det kan også være, du blot kigger efter et telt til sommerens festivaler? Her finder du ligeledes mange billige løsninger. De lave priser betyder, at det ikke gør så meget, hvis man ikke får det hjem igen. Kvaliteten er stadig rigtig god i forhold til prisen. I den anden ende finder du familietelte til mange personer som dem fra Nakano samt telte til opbevaring. Udover Nakano finder du også telte fra andre mærker heriblandt Thule og CampOut. Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs i naturen og mærke den friske pust mod dine kinder, er Harald Nyborg en god side at benytte til at høste besparelser på outdoor udstyr.

 

Spar på telte og drivhuse online på www.harald-nyborg.dk. Tag ud i naturen, for Harald Nyborg har presset priserne i bund.