Outdoor-Guiden.dk

Få glæde af naturen med strøm på dine devices

Når man har besluttet sig for at tage på længere ture i naturen, er det vigtigt at have en mobiltelefon med sig, som er fuldt opladt. Men måske man også gerne vil høre lidt musik, og der skal også være plads til at tage fotos. Alle de aktiviteter bruger dog strøm.

Redaktionen

Camping

Med en bluetooth højttaler behøver du ikke tænke på ledninger eller andet upraktisk, når du er ude i naturen. Det kan være rart at have mulighed for at sætte lidt god musik på, når man efter en lang dags vandring har slået sig ned i et shelter eller et telt. Her kan en bluetooth højttaler være god at have med sig. En bluetooth højttaler bruger ikke ledninger, men laver forbindelse til din mobiltelefon eller anden enhed via den såkaldte bluetooth-forbindelse. Hos Av-Cables.dk kan man få bluetooth højttalere i alle former, farver og størrelser. En del af bluetooth højttalerne er måske bedre tilpasset en festivallejrs behov end den ambitiøse vandrere, der gerne vil pakke let, men stadigvæk underholdes under turen.

Harald Blåtand havde heller ingen ledninger

Bluetooth er faktisk en skandinavisk opfindelse og har derfor også det særprægede navn. For hvad har en blå tand lige at gøre med en trådløs forbindelse? Opfindelsen er opkaldt efter den danske kong Harald Blåtand. Med en bluetooth højttaler har man en øget frihed som forbruger. Det giver de store vandreture en udfordring mindre, når der skal pakkes praktisk. Og hvis man ikke lige er til de store bjergtopsfester, så kan en bluetooth højttaler også bruges til at høre lydbøger eller podcasts på med naturen som baggrund.

Solcelledrevne powerbanks

Det er en god måde at sikre, at dine elektroniske produkter også kan oplades, hvis du befinder dig midt i de norske fjelde. En powerbank er helt bogstaveligt en anordning, der lader dig transportere ekstra strøm i en lille beholder. En form for batteri, du kan tappe fra via et usb-stik. Det er nemt og praktisk at have med på tur og fylder som regel ikke meget mere, end det kan være i din rygsæk. Hvis man vil udnytte sine naturskønne omgivelser helt optimalt, så kan en solcelledrevet powerbank være løsningen. Her kan man sætte sin powerbank i solen eller binde den fast til rygsækken, så den helt automatisk lader strøm op, du kan bruge senere på dagen.